TELVILLÜzletágakOptikai és távközlési hálózatok

Optikai és távközlési hálózatok üzletág

Cégünk megalakulásától kezdve fő tevékenységi köreként foglalkozik komplett földalatti és földfeletti mind rézalapú, mind optikai kábelekkel megvalósított távközlési és más kommunikációs célú hálózatok építésével, a szükséges kábelszerelésekkel, átterhelésekkel, átvitel-technikai mérésekkel együtt.

Magyarországon a 90-es évektől végbemenő távközlési és informatikai liberalizáció hatására ugrásszerűen megnőtt az igény az optikai hálózatok kivitelezésére és karbantartására. Az optikai kábel anyagának időtállósága és a rajta futó kommunikáció elvárt sebességének a folyamatos növekedése miatt a nagyobb üzembiztonságú hálózatoknál az ipari létesítmények és a közlekedési infrastruktúra jelző és adatátviteli rendszereinél is folyamatosan térnek át az üzemeltetők az optikai kábellel megvalósított hálózatokhoz.

Magyarországon az ipar, közszolgáltatás és közlekedés összes speciális területén épített már a TELVILL Kft komplex optikai vagy rézalapú hálózatokat. Ezen objektumok speciális szakmai-biztonsági követelményeit mindig teljesítve, a kiváló minőséget elsődleges helyen biztosítva állunk Megrendelőink szolgálatára.

Az alábbi speciális ipari, közlekedési, szolgáltatási területeken építettünk-építünk nagyméretű hálózatokat:

Ipari területen: Borsodchem, TVK, FGSZ és MOL telephelyek
Közlekedési infrastruktúra területen: Ferihegyi repülőtér, autópályák, vasút
Szolgáltatási területen: OVIT alállomások, MTV, PANTEL, DIGI, UPC, Invitel

A megnövekedett igények maximális kielégítésére cégünk technikailag és szakmailag egyaránt felkészülve várja meglévő és leendő Ügyfeleinek megrendeléseit tervezéstől a kivitelezésig.

 
 
 

Díjaink
A megrendelőink és az üzleti világ a munkáink és a díjaink alapján ítéli meg a vállalkozóit.

 
 

Támogatásaink
A TELVILL Kft. támogatta, támogatja a Miskolci Vadasparkot, a Mikulásvonatot és számos Alapítványt.

 
Copyright © 2004 - 2014. TELVILL Kft. Minden jog fenttartva.